ascentie symptomen

Ascentie symptomen op lichamelijk gebied
Ieder mens is uniek en zal dit proces op zijn eigen manier ervaren, toch vond ik het belangrijk om hier uit te leggen wat ik zelf voelde tijdens dit proces.

Onze zeven hoofd chakra’s zijn niet de enige energie wielen die we hebben, er zijn meerdere die nog niet in werking waren en door het hoge energie niveau worden geactiveerd dit kan vervelende gevoelens opleveren.
Wanneer je niet weet waar het vandaan komt ontstaat er angst, mijn gids zegt altijd angst ontstaat uit onwetendheid en is een zeer lage stroperige energie, terwijl we juist die lichte hogere energie tot ons nemen, schept dit veel verwarring.
De opening van het hartchakra gaf mij veel hartkloppingen druk op de borst en onrust, het heeft af en aan maanden geduurd.
Vlak daarnaast bevind zich de thymusklier die ons afweer regelt hij is klein van formaat maar door de hogere energie begint hij in omvang groter te worden, dit voelt alsof de holte achter je borstbeen naar buiten word gedrukt, wanneer je die twee tegelijk voelt kan deze benauwdheid opleveren van korte duur.

Naar mate de tijd verstreek kreeg ik een vervelende druk onderaan mijn borstbeen waarbij ik steeds het gevoel had dat mijn maag in opstand was, met de nodige spijsverteringsklachten.
Dit ontstaat door het openen van het diafragmachakra, het kan ook het gevoel geven niet goed te kunnen door ademen.
Een tijdje later kwam er weer iets bij de linkerkant onder mijn ribbenkast, deed pijn dat leek op krampen die je krijgt bijvoorbeeld bij het hardlopen waarbij je milt opspeelt.
Soms ging zich dit ook uitzetten naar de buikholte toe en als ik in de spiegel keek leek het wel of ik een Boeddha buik ging ontwikkelen, ook dit verschijnsel gaat af en aan.
Later begreep ik dat dit te maken heeft met het volledig openen van je miltchakra, ja aldoende leert men.
Wanneer beide chakra punten het diafragma en het mild chakra drukdoende waren kreeg ik last van oprispingen, misselijkheid en vreselijk veel boeren.

Wanneer dit begint ontstaat er een soort ontlading, erg vervelend als je net in gesprek bent met iemand.
Daarna kwam het hoofd aan de beurt, zware druk in de bijholtes, niesen wel tien keer achter elkaar wat ook weer aanvoelt als een ontlading, griepverschijnselen vermoeidheid, duizelingen vooral als ik in bed ging liggen, piepende geluiden horen.

Mijn gehoor is sterk veranderd zo sterk dat ik in rust de energie deeltjes tegen elkaar hoor botsen vooral in de nacht als het erg stil is.
Zware druk tussen de ogen voelen zo zwaar dat ik de bovenkant van mijn neusbeentje kon horen kraken.
Dit heeft te maken met het volledig openen van het voorhoofd chakra of wel je derde oog, nu maakte ik daar altijd al gebruik van maar sinds die tijd kan ik nog meer zien tijdens mijn helderziende waarnemingen.

Daarna druk bovenop mijn hoofd het leek wel of ik een te strakke hoed op mijn hoofd had, dit verdween en maakte plaats voor een gevoel van een nest mieren die rondjes renden op mijn kruin.
Dit is de opening die ontstaat zestig cm boven ons kruinchakra in ons aura veld en in staat stelt om voldoende energie van de hoge trilling op te kunnen nemen.

Tegelijkertijd gaat de hypofyse en de epifyse samen werken, dit beheert het volledige endocriene systeem de hormonen.
Dit is nog niet alles omdat ik merkte ’ s nachts veel op te nemen van deze hoge trilling.
Ik was na het opstaan uren bezig om mijzelf in balans te krijgen, regelmatig voelde ik concentratie verlies moeite om me staande te houden alsof ik dronken was een soort van zweverig door de dag heen komen.
Maar nu begrijp ik waardoor dit is voor gekomen wanneer het lichaam en de geest in rust is kan er veel energie op genomen worden want er is geen ego dat dit tegen kan werken en angst tot me toelaat.
Tot dat je wakker word en jezelf moet handhaven in een materiële wereld die veel lager in energie niveau is dan dat je de hele nacht hebt opgenomen.

Wat me wel opgevallen is dat je spiritueel begeleiders in de gaten houden dat er niet teveel in een keer opgenomen word.
Dit merkte ik omdat ik vaker midden in de nacht plots wakker werd en dacht dat het al bijna ochtend was.
Regelmatig voelde ik me zo op geladen, dat apparaten spontaan aan gingen en uitgingen of de stoppen sloegen door, allemaal ontlading van mijn lichaam zelfs lichten sprongen vanzelf aan.
Naderhand ontstonden er veel nekklachten dagen lang dat langzaam naar boven trok, mijn dromen werden erg helder en zeer begrijpend als ik net wakker was, in de ochtend was alles weer wazig.
Terwijl dit zo door ging kreeg ik meer uittredingen, dit is geweldig veel dingen gezien waarvan vele mensen denken, ja dat zal wel.

De nekklachten nemen af wanneer het droomchakra geopend is.

Dat de dromen in onze wereld nog niet van belang zijn om zuiver te begrijpen, komt omdat dit lessen zijn uit de vijfde dimensie en straks in ons bewustzijn komen als we in de vijfde dimensie zijn aan gekomen.

De laatste tijd is het toenemen van de energie goed te voelen de soms extreme golven van warmte die van top tot teen gaat die ik al jaren heb ervaren zijn nog heftiger geworden en ook dagen lang koude rillingen ervaren. Ik weet nu het hoort erbij dus laat ik het maar over me heen komen.

Als reactie krijg je van veel mensen die nog niet in die fase zitten, o dat zal de overgang wel zijn, dat is het ook, maar niet in die zin dat ze bedoelen het is de menopauze.
Er zijn ook mannen en veel jongeren die deze symptomen ervaren.
Wat ook wel lastig is, het wazig zien, het ene oog kan het andere niet volgen.

Ik werd vergeet achtig, de tijd verstreek sneller dan normaal waarbij ik regelmatig afwezig was, dit heeft te maken met het opnieuw afstemmen van de hersenhelften.

We hebben de rechterkant eigenlijk altijd verwaarloosd, daar zit onze intuïtie, het contact met het een zijn met alles dat er is.

DE BEDOELING VAN ASCENSIE:
Het doel van onze individuele evolutie en van de collectieve menselijke evolutie. Het hoogste niveau van bewustzijn waarover we kunnen beschikken… een permanente vereniging met ons Hoger Zelf en de Universele Geest… eenheid met alle Leven.
Ons hoogst mogelijke Zelf worden… met volledig gebruik van onze creatieve en spirituele krachten. Onze vibratie verhogen van de beperkte fysieke realiteit naar een onbegrensde spirituele realiteit, met volledige toegang tot de hogere spirituele werelden.
Een staat van permanente vrede, vreugde, vrijheid zonder de beperking van het lijden… Een instrument worden van Universeel Licht, Liefde, wijsheid en Kracht, ten dienste van het Kosmische Plan. THUISKOMEN.

WAT IS HET LICHTLICHAAM?  Volgens Tashira Tachi-ren, schrijfster van het boek What is lightbody?
Gedurende je ascensie, terwijl je doorheen de verschillende niveau’s vooruitgaat, krijg je steeds grotere wijsheid en duidelijkheid over je verbinding met de spirituele wereld. Bij iedere laag ga je door een proces van reiniging en loslaten van je problemen, op een steeds dieper niveau. Bij iedere nieuwe activatie van je Lichtlichaam ga je doorheen een ‘leegte’, een dood van je oude ego, die een beetje aan depressie doet denken. Dit is een rustpunt waar een nieuwe visie en een nieuw beeld van jezelf gevormd wordt Je kan lichtflitsen en kleuren zien voor je derde oog, geometrische patronen of geluiden horen. Dit transformerende proces laat je toe de lichtcodes in je lichaam in wijsheid en klaarheid om te zetten. In deze periode is het goed de leegte op te vullen met vreugde en de omzetting van energie op een liefdevolle en zachte manier te laten gebeuren.
Dit proces van activatie is niet lineair maar vertoont toch een algemene structuur. Dit is geen ‘meting’ van je persoonlijke spirituele prestatie! Deze niveaus kunnen jaren of minuten in beslag nemen, afhankelijk van de spirituele wil.
Je ziel en je Goddelijke blauwprint bepalen waar je bent in je evolutie en wat je nodig hebt om het Christus Bewustzijn te dienen.
Een korte samenvatting van de verschillende niveaus:
Eerste niveau Lichtlichaam: Alsof een lamp plots je DNA verlicht en zegt: ‘Tijd om naar HUIS te gaan!’ Ondertussen zegt het lichaam: ‘Tijd om te zuiveren!’. Het lichaam wil zijn densiteit verminderen. Op dit niveau hebben de meeste mensen een verkoudheid (symptomen van mutatie) en laten ze oude trauma’s, toxines en voorbijgestreefde emoties los van het fysieke lichaam. Een serie van latente DNA coderingen worden wakker en beginnen de cellen richtlijnen te geven om ‘Licht’ als een nieuwe energiebron te zien (‘Licht’, vibraties,alternatieve energie, enz.
Tweede niveau Lichtlichaam: Hier kan je je een beetje verstrooid, ‘in de wolken’, vermoeid voelen, terwijl je verkoudheidssymptomen blijft vertonen. Je begint te vermoeden dat er ergens iets spiritueels in je schuilt en dat je verbonden bent met je ziel. De meeste symptomen zijn nog op fysiek vlak.
Derde niveau Lichtlichaam: Je zintuigen versterken, je wordt gevoelig voor lawaai, geuren. In sommige gevallen herontdek je je seksuele kant. Iedere cel verhoogt haar lichtniveau en je begrip van de Hogere Dimensies versterkt. Een gesprek tussen je lichaam en je spirituele kant begint.
Vierde niveau Lichtlichaam: Nu begin je met het mentale niveau. De chemische en elektromagnetische energie in je brein verandert. Het gevolg: hoofdpijn, oogproblemen, problemen met horen. De hemisferen van je brein beginnen gelijktijdig elektrische signalen te zenden. Je kan elektrische rillingen krijgen rond je hoofd en je wervelkolom. Vlagen van helderziendheid en een gevoel van eenheid met al wat je omringt.
Vijfde niveau Lichtlichaam: Je begint je meer en meer te herinneren van je dromen, je begint lateraal te denken. Oude gedachtenvormen beginnen te veranderen en worden losgelaten uit je lichaam. je mentale lichaam begint een heleboel oude gedachten los te laten, gedachten die van anderen zijn. Je begint jezelf af te vragen: ‘Wie ben ik?’
Zesde niveau Lichtlichaam: Het Universum brengt je in contact met mensen en informatie die werken met Licht om je bij te staan in het verkrijgen van een groter begrip van je eigen realiteit en hoe je werkt in die realiteit. Dit is een pijnlijke fase want hier begin je heel je identiteit om te buigen. Je begint alles in vraag te tellen: je haat je job, je leven, iedereen en alles tegelijk… Tussen het zesde en zevende niveau ervaar je een ‘descensie’ van spirituele energie. Hier begint de emotionele overgang. Je ervaart jezelf als multidimensioneel, het gevoel dat niets ‘echt’ is en dat objecten niet meer vast zijn. Je begint medeleven te voelen voor jezelf en alle anderen die op het pad zijn van dienstbaarheid (hetgeen wil zeggen dat je zal doen wat nodig is om mensen op hun eigen weg te zetten.
Zevende niveau Lichtlichaam: Je begint nu aan de emotionele evolutie van je activatie en opent steeds diepere niveaus van je hart centrum. Je begint te vibreren op een kinderlijk speels niveau. Je wordt emotioneler dan vroeger: wanneer je blij bent, lach je, ben je verdrietig, dan ween je, ben je boos dan gil je, alle emoties komen naar buiten in het NU. Je ervaart synchroniciteit, het NU, je brengt je spirituele energie in je dagelijkse leven. Hoe meer emotioneel afval je loslaat, hoe meer je persoonlijke relaties veranderen naar ’transpersoonlijk’, dat wil zeggen dat ze niet meer gebaseerd zijn op emotionele afhankelijkheid maar ingegeven worden door je Hogere Zelf, dat verandert je manier van omgaan met anderen drastisch. Sommige mensen vinden je nu ‘koud’ omdat ze geen emotionele haken meer vinden en je niet meer kunnen manipuleren. Op die manier veranderen je relaties van karmisch naar niet-karmisch. Hier opent de hartchakra zich meer en meer en kan het zijn dat je pijn ervaart in je hartstreek. Je hart wordt je belangrijkste chakra, je kan reizen naar alle dimensies vanuit je hartchakra. Op dit punt beginnen je chakra één te worden vanuit de hartchakra. Nu is een goed moment om te beginnen met de meditatie van de ééngemaakte chakra (Unified Chakra). Je hele veld begint één te worden. Wanneer je nu angsten ervaart, heeft het te maken met een van de chakra’s die niet meer één is met de anderen, je hoeft gewoon de meditatie van eenmaking te doen om de angsten te laten verdwijnen. Deze chakra Unificatie is belangrijk want ze laat je toe grote hoeveelheden licht door je lichaam te brengen zonder problemen.
Achtste niveau Lichtlichaam: Je hypofyse en je pijnappelklier beginnen te groeien en van vorm te veranderen. Dit voelt als een duwend gevoel tegen je derde oog en een drukkend gevoel tegen de achterkant van je hoofd: je hoofd zet uit… Op dit niveau worden je zaad kristallen geactiveerd. Deze kristallen ontvangen Lichttaal uit andere dimensies. Je ziet geometrische vormen en je hoort tonen. je beslissingen worden nu geleid door je Hogere Zelf (Spirit). Het is normaal om op dit niveau het gevoel te krijgen van ‘gek worden’, je vergeet gemakkelijk en hebt moeite om je in normale taal uit te drukken. Nieuwe paden worden gecreëerd in je brein en degene die al bestonden lijken tijdelijk uitgeschakeld… Het duurt tot net voor de opening tot het negende niveau van je Lichtlichaam vooraleer je jezelf weer verbaal kan uitdrukken. Vanaf nu voel je geen enkele verplichting meer, je volgt enkel je Hogere Zelf. Vanaf hier voel je je zo ongeveer de hele  tijd extatisch. Dit verandert je manier van om te gaan met de wereld rondom jou. Nu komen er angsten op zoals:’Zal ik nog ooit seks hebben?’ of ‘Zal ik nog ooit een job vasthouden?’. Soms (en zeg maar: dikwijls) is het antwoord op die vragen nee. Ook je nerveuze systeem verandert grondig. Je kan problemen krijgen met je zicht, je gehoor. Hartkloppingen. In dit stadium is humor de beste remedie, soms is de ganse toestand ook ronduit grappig.
Negende niveau Lichtlichaam: Je begrijpt de geometrische en tonale taal beter (die komen van de zesde dimensie) en je begint je Goddelijke Zelf naar buiten te brengen. Je lichaam verandert, je wordt langer of korter. Je gewicht begint te schommelen. Dit is een belangrijke fase waarin je meer en meer je multidimensionele kanten ontdekt en dat je begrijpt dat je de Bron bent. Dit is ook de pijnlijkste omdat je je ego volledig moet overgeven aan de Bron. Weerstand doet pijn in dit geval. Op het eind van het negende niveau, ervaar jeweer een enorme ‘descensie’.
Tiende niveau Lichtlichaam: Je begint de vermogens van een avatar of Spirituele Meester te krijgen. Je bent bewust één met de Bron. Je bouwt bewust je Merkaba, je kristallen lichaam dat je toelaat door tijd, ruimte en dimensies te reizen.
Elfde niveau Lichtlichaam: Je lichtlichaam breidt zich uit tot een magnifieke structuur van licht, met een nieuw circulatoir systeem (zoals de bloedsomloop maar gemaakt uit licht). je bent één met je Goddelijke Zelf, zonder separatie. je brengt je Hemel op Aarde.
Twaalfde niveau Lichtlichaam: Dit is de eindfase. Je bent het Goddelijke Plan voor de aarde geworden. Je vervoegt je Zielegroep om de finale ascensie van de Aarde te vergemakkelijken. Je gaat leven in de Nieuwe Wereld, één met de wereld maar niet van de wereld (in the world, not of the world). Op dit niveau is er geen behoefte meer aan geweld, polariteit of ziekte. De wereld zal er één zijn van vreugde, vrede, bescherming, zuiverheid, vergiffenis, liefde en gelijkheid.

Gedurende de verschillende stadia van het proces kan je alle Engelenhulp krijgen die je nodig hebt. Je moet er wel om vragen en het proces leren vertrouwen. Terwijl je de angsten uit je innerlijke leven loslaat en transformeert, zal je een verandering in je buitenwereld aantrekken. Dat is ook een Goddelijke Wet. Ascensie is een zeer eenvoudig proces. De verandering van je Lichtlichaam kan zich in één ogenblik voltrekken. Het verschil in je leven zal je vermogen zijn om in vreugde te leven. De beste manier om God te dienen evenals je medmensen, je planeet en jezelf is je leven een meesterwerk maken van vreugde. Het proces van Activatie van je Lichtlichaam zal van jou een adept en spiritueel meester maken.